Nu har Tanja valt en vinnare av Tasseriet T25!

”Det var inte alls svårt!” jamar Tanja i en rapport till oss från Landet. ”Stora matte hade lagt korten i en hög på skrivbordet och jag fick inte kika på dem vem som hade skickat vilket kort. Men jag lade genast tassen på ett speciellt kort!”
IMG_1562
”Det här kortet tyckte jag verkligen om massor, och ni kan ju lätt se varför!!!
Jag ska nu rama in det och hänga upp ovanför min matskål!”
IMG_1563
”Och vinnaren?!! Mjau, på baksidan av kortet står en ypperlig komplimang också! Eller egentligen två komplimanger!” Så spinner Tanja sådär vimsigt som bara en Tanja kan och rodnar om nosen!!!

Så jag får be Stora matte ta kortet och vända det så vi får se avsändaren!
Här är en katt som tänkt igenom sitt vinnarkort, det förstår jag. Och det är en kille som heter:
IMG_1558

BOSSE! 
Jamarns Grattis, Bosse!!!!

IMG_1556
Men faktum är att Bosse hade en på morrhåret skarp konkurrens – katten Chali och hans gäng Chanti och Chacai men också akutkatterna mamma Niagara med ungarna Niamh, Niks, Nilli och Niantic hade nämligen skickat varsitt kort! Och den kortproduktionen kommer de att få ett litet TanjaPris för också!

Totalt så gav Tanjas SommarTasseri T25 hela 985 kronor till SnuffeFonden! Tack alla!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Nu har Tanja valt en vinnare av Tasseriet T25!”

 1. Vann jag? Hurjam vad skojsigt! *svansdans*
  Det är klart att man skickar med kattlimanger till en så söt Tanja!
  *nosbuffar från Bosse*

  1. Kurr på dig, Bosse! Paket packas i helgen! Tanja kommer trolige att vilja krypa ned i kattongen! NosPuss Wikki

    1. Mjau, då tror jag att Stora matte blir ledsen… Det är nog bäst att Tanja håller sig på Landet! NosPuss Wikki

 2. Grattis Bosse, du ska få se va’ skojsigt det ÄR att packa upp vinstpaket från Wikki, jag vet ju! Men Wikki – om Tanja ska packas så behöver du nog en liiiittee större kartong än du tänkt från början, hihihi från busRäkan

  1. Mjau jag tror inte det finns så stadiga kattonger att det går att hålla Tanja i dem… *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *