Matte släppte ut vår frukost?

Novas frukost
Nova kom med en liten smaskig talgoxeunge och gav matte och berättade vilken fin frukost hon fångat – på vår nätade balkong på 4e våningen – och vad tror ni hände? Matte stängde in Nova i badrummet och släppte ut frukosten!?? Det krävs allra minst leverpastej och en ny burk tonfisk för att kompensera detta! Suck!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Matte släppte ut vår frukost?”

  1. Meeh, det var dålig stil! Hoppas verkligen ni fick belöning minst jamat. Nova var juh riktigt hjälpsam juh.. Tvåbeningar har mycket att lära om godsaker.. 😉

    1. Mjau tänk bara så mycket gott som kunde flyga in om matte bara öppnade i vårt balkongnät lliiiite glipor i blåmesstorlek? TassKram Wikki

    1. Förjamat att inte Nova och jag tillsammans kunde hindra matte från att släppa ut vårt frukostmål… Vi får sörsöka vara lite mer hemliga nästa gång! NosPuss Wikki

  2. Jag tycker om katter men även fåglar – har dessutom vuxit upp med ett antal generationer halvtama talgoxar vid vårt hus – så jag är glad att Matte släppte ut lilla talgoxungen! Hoppas dock att hon gav Nova många klappar ?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *