Förundrad…

20140707_hemma
…och med ett otroligt lugn gör sig Survivor hemmastadd i sitt nya hem! Från soffan har han hittat en bekväm utkikspunkt och iakttar lugnt sin omgivning – och matskålen har han också funnit vägen till. Torrfodret där är MYCKET godare än AD blötmat!

Lycka till, killen, och hoppas att du får en skön ålderdom här nu! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Förundrad…”

 1. Så underbart – Survivor ser redan trygg ut! Nu får han vila och slappna av! Nosbuffs till honom från oss

  1. Mjau, han kommer nog att ha en söt kattflicka att sova tätt intill i kväll också! NosPuss Wikki

  1. Det tycker jag var suveränt att du kunde hjälpa lillkissen! De där fyra timmarna var jätteviktiga! NosPuss Wikki

 2. Han ser ut precis som mig, hoppas han får det lika gott som jag har det. Jag har fått förtroendet för två beningar tillbaka. Lycka till i nya hemmet!!

  1. Mjau, kommer Survivor bara att lägga på hullet, få tänderna fixade och bli av med sin skabb – ja då har han ett gott pensionärsliv att se fram emot! NosPuss Wikki

 3. Han får inte ligga i samma säng som jag och *min* matte! (I alla fall inte ännu……..) Tråkigt nog tycker han inte att jag ser skräckinjagande ut när jag trippar sidledes på tå och väser mitt allra tuffaste väs. Matte säger att han är döv, i alla fall just nu (kanske beror på skabb och skabbmedlet som finns i öronen, får se vad som händer när det ska tvättas ur senare). Dessutom har matte mage att påstå att det är bra att han inte hör vad jag säger, för då behöver han inte bry sig om mina protester.

  Chanda, den lilla svikaren, hon tassar snällt runt den där inträngaren. *fnys*

  PS från Matte:
  Survivor tackar för all uppmuntran. Nu måste han vila upp sig och gå upp litet i vikt innan han får munnen opererad och samtidigt får hjälp med en klo som vuxit in i en trampdyna. Till dess får han massor av gos och mat (han vräker dessbättre inte i sig). Dessutom tvättas han med en lätt fuktig handduk. Han doftar inte violer, om man säger så. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *