Snart åker Survivor till Öland…

oldie
För att få hjälp med sina tänder – och sedan har han ett Hem som väntar!
Men vi fortsätter att jama om bidrag till Survivors vård, det ska betalas för Djursjukhusets omsorg och framöver till tandvården!
Lycka till, fina kämpe!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Snart åker Survivor till Öland…”

 1. Vissa katter tycks röra ens hjärta lite extra… jag är SÅ LYCKLIG att Survivor har ett hem som väntar!

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  1. Jag lovar att han tog fatt i hjärtat på blivande matte också! *spinner* TassKram Wikki

 2. VIlka jamarhärliga nyheter ang Survivor! Vi har tänkt mycket på honom! 🙂
  Ps. Vilken underbart målad tavla, matte säger att det är lite van Gogh över den! Tänk om man hade en äkta sån – vilket katthemsstöd det kunde bli!
  Tasskram

   1. Wikki, matte blev också nyfiken och kollade vidare – målningen heter ’van Goghs katt’ och finns i en privat samling. Verkar alltså som det är van Gogh som målat den eller ngn som målar otroligt likt honom. Nosbuff

    1. Mjau, jag tror det är en sådan där ”Paint like”-kopia…. Finns kattmålningar i Da Vinci style, Warhol- etc… Men häftig är den! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *