Gåvorna som säger något

lor
Det är liksom något speciellt med att få en gåva till SnuffeFondens konto som ser ut så här – ett udda belopp som säger ”Jag kanske inte har mycket över på kontot, men ni får det jag har!”. Det gör mig varm i hjärtat!

Jag blir givetvis lika lycklig för varje gåva, varje krona som kommer till katternas hjälp!
Tack alla som ger!
snuffe2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Gåvorna som säger något”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *