Wikkis HjälpAuktion tavla nr 20

Tavla nr 20
Är egentligen inte en tavla utan en halsbandshängare (Mått 23×27 cm) med 3 piggar!
Från början var den blaskblå med en trist kattuppsyn, nu gnistrar den!
För dig som behöver hänga upp saker!

Vi jamar 50.- / Chanda och Milton

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Wikkis HjälpAuktion tavla nr 20”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *