Jag städar

Om dagen börjar med 85 kommentarer så borde man ju vara glad?
antal
Men när det ramlar in 300 per dag och de bara är skräp så rycker det ju måttligt av glädje i morrhåren! Jag spärrar och fräser men då hittar de på ett nytt format och fortsätter…
spam
Morr morr morr i kubik!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag städar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *