Äventyret Nostalgibyn

Ryktet har spridit sig i katthemmets krets att det finns en plats med helt fanTASStiska räkmackor – Nostalgibyn i Hosta, mellan Frövi och Fellingsbro!
IMG_0659
Så jag tassade dit och letade: ”Mjau, var är räkorna???” Jag såg ju bara dessa eleganta hembakade delikattesser, men jamade med den här lilla kattkompisen på det härliga 50-talsfiket och han lovade att fixa fram mackorna snabbt…
IMG_0661
Under tiden passade jag på att tassa runt och spana på alla häftiga saker – det fanns hur mycket som helst!! (En annan liten kattvän har gömt sig i stringhyllan, ser ni den!?) – men tydligen fanns inga kattmatsburkar på 50-60talet!
IMG_0662
Och så kom den Barbro, den kattälskande innehavaren av Nostalgibyn, och hennes entusiastiska medhjälpare Michaela och vi pratade massor om hemlösa katter, ända tills…
IMG_0660
…den sköna Michaela trollade fram räkmackorna! Och de var sannerligen ljuvligt goda!!! Så missa inte Nostalgibyn i sommar – på onsdagskvällar är det bilträff också! Kurr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Äventyret Nostalgibyn”

    1. Mjau, detsamma! <3 NosPuss Wikki
      PS. Här ser ju du och Barbro att våra foton bara är snäll PR för den mysiga Nostalgibyn! Kurr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *