Dagens rosor delas ut!

Den första bunten rosor går till den här bilisten:
väjde
Någonstans i Kumla finns en katt och dess ägare som är innerligt tacksamma att du väjde! Heder till dig! Och rosor!

agria
Och en rosenbukett till Agria som med det här armbandets försäljningsavkastning under året kommer att dela förtjänsten mellan Hundstallet och Kattstallet! Härligt!blomkatt5

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Dagens rosor delas ut!”

  1. Bra av Agria! Hoppas fler försäkringbolag följer efter-vi tycker att 1 krona på varje djurförsäkring borde gå till att hjälpa tex katthem.Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *