Fler katter som jag träffade i Gävle!

IMG_9779
Svart som sammet men mystiskt grå blev Zofia av Stora mattes kamera – visst är det konstigt?
Här hälsar jag på Amy:
IMG_9799
Det här tror jag är Alex:
IMG_9812
Sällsamt söta Chanelle myste i sin holk:
IMG_9836
Har du sett mina snygga Chaplin-mustascher? IMG_9784
Och min granna fluffiga svans:
IMG_9843
Den här vackra gamla damen är visst 18 år… Hon bor på kontoret och är gosdrottningen där. Hon ska inte behöva flytta någon mer gång, utan bara vara trygg här:
IMG_9833
Kurr vilket mysigt gäng!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Fler katter som jag träffade i Gävle!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *