Mer småttingar…

Littlest Pet Shop _197  Littlest Pet Shop _82Littlest Pet Shop _78  Littlest Pet Shop _100Littlest Pet Shop _74  Littlest Pet Shop _72Littlest Pet Shop _106  Littlest Pet Shop _126Littlest Pet Shop _125  Littlest Pet Shop _134
Jag kan bäddra bland de här små sötisarna hur mycket som helst! Kurr!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *