Saba Sötnos söker dig!

IMG_9441 IMG_9443
Vill du ge Saba en chans att få ett bra liv? Saba hittades ute med trasslig och blöt päls, och hon var så kall att man först trodde allt hopp var ute! Men Saba hade livsvilja och nu leker hon glatt med alla de andra MiniHemlösingarna här på AdoptionsCentret. Hon är verkligen en värmande liten solstråle istället, och snäll och mysig mot alla. Och så sjunger hon så fint, precis som en katt! Om du älskar kattsång, så är Saba Sötnos missen för dig att adoptera!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Saba Sötnos söker dig!”

  1. Jag sjunger så vackra serenader, tänk så vackert det blir om det skulle bli tvåstämmigt!!! Jag lovar att ta hand om Saba, om hon vill flytta hem till mej för 200 pengar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *