Lilla Kalven

IMG_9440 IMG_9439
Det var inte mycket att göra i kohagen – alla de andra kalvarna hade flyttat till lagården för att bli mjölkkossor. Men Lilla Kalven som stannat i växten ville inte någon kobonde ha… Lilla Kalven pysslade om allt som växte i hagen istället och hon är en väldigt duktig trädgårdsmästare. Kanske kan hon hjälpa dig att sköta krukväxterna?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *