Har du plats för en bohemisk fårhund?

IMG_9419Murr är en fårhund med flower powerstil, men tyvärr är hon allergisk mot får och har blivit arbetslös och pank. Hon fick inte bo kvar på fårfarmen och kom vandrande till AdoptionsCentret ganska loppig och smutsig. Men nu har loppbehandlingen gjort nytta och Murr ser riktigt prydlig ut igen! Murr samlar på vykort med dalahästar, kurbits och Vasaloppsåkare, och drömmer om att få åka tjejVasan minst en gång! Vill du ta henne med?
IMG_9455 IMG_9454

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Har du plats för en bohemisk fårhund?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *