Adoptera en MiniHemlösing!

IMG_9460
Tjugotvå små Hemlösingar vill inget hellre än att bli adopterade! Vill du bli husse eller matte till en eller flera av de här små sötnosarna, som jag har här på mitt AdoptionsCenter? Jag kommer att presentera dessa MiniHemlösingar strax – och om du vill lägga ett adoptionsbud så går det till så här:

ADOPTIONSBUDGIVNING ENDAST I MORGON LÖRDAG! I morgon, lördag, är det nämligen en mycket speciell dag för mig och därför vill jag göra den speciell också för alla er som har hjärtat brinnande för hemlösa katter och andra hemlösa djur! Så hjälp mig med att erbjuda ett hem till någon av småttingarna ovan – och så hoppas jag att du vill bjuda med hjärtat på just din favorit – och budgivningen startar klockan 8 och pågår tills klockan slår 23.00 i morgon kväll!!!

Så bevaka inlägget med din favorit! Adoptanterna av varje MiniHemlösing kommer sedan att få erlägga sin adoptionsavgift till SnuffeFonden, som alltid behöver påfyllning – och får ett adoptionsbevis naturligtvis:
bevis
Men – sedan kommer ytterligare något spinnande att hända… Men det får ni veta mer om i morgon kväll! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Adoptera en MiniHemlösing!”

 1. Hej Wikki!
  Det var ju ganska träffande att vi faktiskt adopterade flera av minihundarna nu när vi också adopterat Larsson i ett par dygn:) Tänkte bara se hur det går att få hem våra minisar och adoptionsbevis, för har varken sett eller hört något om det, eller kanske jag har fått något om bakfoten?

  Basco

  1. Men Basco vart i all världen har de tagit vägen då? Dem skickade jag till dig för LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE sedan? *sniff* Nu måste jag kolla!!! NosPuss Wikki

  1. Nej tyvärr inte – gick med vanligt brevporto eftersom det inte var så jättestor försändelse! NosPuss Wikki

   1. Ok, tittade på postens hemsida….
    http://www.posten.se/sv/Kundservice/Reklamera/Sidor/home.aspx

    •Den som har skickat brevet eller paketet bör vara den som gör reklamationen. Han eller hon har alla inlämningsuppgifter och kvitton. Men om reklamationen rör en skada är det bäst att mottagaren reklamerar, eftersom han eller hon har det skadade godset.

    Var brevet adresserat till Majrovägen 3 i Gubbängen?
    jag skickar dig rätta adressen på mail 🙂

    Bascos matte

    1. Ja det var tyvärr dit det skickades men nu har jag tassat iväg en rekattmation och så får vi väl se hur det går! NosPuss Wikki

 2. Nu är paketet framme, tack Wikki för detektivarbetet och för bonusmissen:)

  Ska uppdatera bloggen snart, har bara inte haft tid.

  Basco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *