Min blogg är snällare idag…

Igår var det något bus i bloggen igen… Jag kunde inte skicka ut en enda påskjamning!!! Idag verkar det att ordna upp sig, puh!

Istället sysselsatte jag tassarna med att packa 100 st Hittekattsband – Göteborgs Katthjälp, Gästrike katthem och Kattstallet, de postas på tisdag och ska vara framme onsdag, om bara PostKatten sköter sitt…

Som ni såg på mattes FB, så var jag ute på andjakt också:
andjakt
krukaNu är det strax dags för nästa syssla: Packa mer kattgräs och förbereda för postande. Här är förresten ett tips på kul kattgräsplantering som du kan göra själv av en vanlig pet-flaska!

Fast jag bidrar med rådet att inte göra kattöronen så spetsiga vassa, i fall det ska vara åtkomligt för din katt att äta sitt gräs direkt ur krukan också!!!
(Kika HÄR så får du se mer saker som går att göra av petflaskor!)

Mjau, så måste jag visa vår tjusigt fixade balkong, visst är matte duktig! *spinner*

balkong

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *