Det fräckaste!

IMG_9223
Matte säger att vår påsktupp har ungefär samma pälskvalitét som jag!!?!!!???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det fräckaste!”

    1. Jag har förklarat att jag är SÅRAD! Hon tog en promenad med mig som tröst och vi träffade en snygg kattkille! Han tittade beundrande på mig så det kan INTE vara nåt fell på min päls! TassKram Wikki

  1. Nu tror jag allt er matte har tagit lite för mycket påskmust! Det kan väl alla se att din fina päls inte kan jämföras med en tupp?
    Ha en fortsatt trevlig påsk!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *