Påskmorgon

Den här dagen har börjat  ”bra”— IMG_9161
Först kräktes jag på kökssmattan, en stor hårboll. Sedan gick jag på lådan och eftersom magen var lite i olag (För mycket färsk kycklingfilé igår, tror jag!) så blev det kalsongtvätt sedan! Skönt att jag kan gömma mig i mitt hus!
IMG_9168
Sedan skulle jag påskfotograferas – puh så jobbigt! Påskharen rymde hela tiden och jag fick hämta den under soffan! Vilket litet busdjur?!
IMG_9172
Ha en underbar LångFredag! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Påskmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *