Den hjälpande tassen…

”Ibland är änglarna nära marken,
ibland ser de ut som du och jag…”

Hur fungerar kattosfärens mirakel? Hur fungerar alla kattmänniskor som aldrig tvekar att ge sin hjälp, stödet, biståndet, all den där godheten, som är så självklar, så ren? Jag kommer ständigt att fascineras av generositeten och givmildheten, omtanken och närvaron av alla de givare och hjälpare som gör att så många katter – och annan hund! – får chansen att räddas!

SnuffeFonden är ett av de nära miraklen, eftersom jag håller min skyddande tass över den… Och varje dag när jag ser hur bidragen kommer smygande i en jämn ström av små gåvor från goda hjärtan, så brusar en tacksamhet i mig och en ödmjukhet att få vara med om detta:
tuva
mms_20140409_163447 – Katten Baloo får hjälp med sin vård, just nu akupunktur och smärtlindring, som behövs ett tag till… Hans matte gråter glädjetårar över varje förbättring, och vi hoppas den fluffiga kämpen snart ska må riktigt bra!
– Hunden Tuva ska få operera sin tandrotsböld! Matte Jennie har nått målet! Hon har fått lite hjälp av Snuffefonden men det mesta till operationen har hon själv lyckats samla ihop med ett envist och imponerande arbete… Men så säger hon också att det underbara kattfolket varit de verkliga hjälparna, som gett utan att tveka. Tack, det gillar vi att få delge alla er som ställt upp för Tuva!

Till katterna Alice, Lucifer, Alfons och Enzo har det också kommit bidrag, och de senaste veckorna har de fått vara hos veterinären och får nu sina mediciner/vård. Med dem och alla övriga behövande djur följer SnuffeFonden med i både glädje, bekymmer och sorg. Ibland visar sig att det inte finns möjlighet att rädda en älskad katt, men så länge det är rimligt (Och med veterinärs stöd.), så räcker vi ut tassen!

Vill du hjälpa SnuffeFonden att hjälpa?
Information finns HÄR och FB-sida hittar du HÄR! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *