GrattisJam på födelsedagen, Astrid!

cat-happy-notes1
Världen Bästa Kattson fyller idag! JamarGrattis från mig och Nova!!!
astrid2
Du är en sann katternas vän, och vi firar dig med ett litet tillskott till katthemmet som ”blomma”! KurrJam KurrJam KurrJam!
Wikki-Love

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “GrattisJam på födelsedagen, Astrid!”

  1. Oj vilken oväntad och fin gratulation. Förstår mig inte på människor som är rädda för att bli äldre när det är så kul att bli gratulerad.

    1. Mjaubsolut, jag håller med dig till fullo! Man ska fira ordentligt så det så! Tassarna i taket! NosPuss Wikki

  2. Här ställer vi oss alla 3 i svanshonnör och jamar högt och tydligt KURRA KURRA KURRA KUUUUURRRAAA!!!!!
    Jamarstort grattis från oss och matte!
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *