Gå på ”Jam Along”-Mästerkatten!

Masterkatten
En kattligteaterpjäs går just nu på Musikaliska, Nybrokajen 11, i Stockholm, och jag har hört att barn tycker den är kul – de får nämligen egna instrument och får spela med!

”Svärd kommer svingas, instrument kommer svaja, publiken kommer svänga och hjärtan kommer splittras av allas vår älskade Mästerkatt.” lovar teatern, som har föreställningar den 5/4, 6/4, 13/4, 19/4, 20/4, 26/4 och 27/4. jam
Kurr, får man ta med katten också?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *