Blä för avloppsvatten

svurkNu får vi som bor här i Örebro koka vårt dricksvatten de närmaste dagarna, för det har läckt ut avloppsvatten i vårt stora vattenreningsverk borta i Svampen, och man befarar att det gått ut i dricksvattenreservoaren! Mjusch!

Husse hade så klart hunnit smälla i sig en kopp kaffe på morgonen, innan han hörde nyheten, men förhoppningsvis är det ingen fara om vattnet passerat kaffebryggaren kanske? Husse blev lite nervös… Och på mattes jobb i restaurangen utbröt milt sagt en viss intensitet i arbetet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Blä för avloppsvatten”

    1. Kurr vad bra du har det! Fast vi är rätt härdade – vi har ett akvarium som vi använder till vattenskål och det har matte nyligen fyllt med rent vatten, innan det här hände. Puh! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *