Skelögde Jarvis, en ny kändiskatt?!

httpv://youtu.be/f8iwI6kccQI
Hans syn kanske inte är 100% perfekt – men han leker med samma härliga intensitet som vilken ung katt som helst! Möt katten Jarvis P. Weasley, internets senaste kattfavorit:
jar2
Jarvis började sin bana som en ganska ämlig liten kattunge på ett katthem i Californien. Han hade hittats utmed en väg bara fyra veckor gammal och hans tillstånd var mycket kritiskt. Men matte Daria Kelly, som jobbade på katthemmet fastnade för den speciella kattungen och tog honom med sig hem:
jar1
Och nu är han en stilig hane på 5 år, om än fortfarande lika lekfull!
jar3
En riktig snygging vars muntra uppsyn som nu sprids över världen, mjau, han t o m hamnade i omnämnande hos ”Good Morning America” och gav vindögda hittekatter en ny status! Coolt! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *