Paxton behöver din hjälp! Operation på onsdag!

paxPaxton är en ungkatt, kanske knappt tio månader gammal. Han hittades förra söndagen, frusen och hungrig, av en barnfamilj bortom Runnaby utanför Örebro. Hittills har ingen ägare hittats.pax1
Killen är både barn- och hundvan, och verkligen social och kelig. Men han har en höftskada som kräver operation och senare rehabilitering. Här är röntgenbilderna som visar hur en del av ledkulan i Paxtons ena höft är skadad:
pax2b
Men lyckligtvis går detta att operera, cirka 13 000 kr kommer operationen, som sker på onsdag, att kosta  och om Paxton får lite hjälp till sin veterinärvård, så är varje liten slant mycket välkommen! Örebro katthem väntar inte på att någon ägare ska höra av sig utan ser till att han får den hjälp som behövs – ingen katt ska lida onödigt länge, resonerar katthemmet!

Därför finns nu TRE auktionpaket på FB för att bidra till Paxtons operation! Om du klickar på bilderna nedan så kommer du till vardera auktionen, och då kan du se budgivningen och lämna nya bud i kommentarerna i inläggen.

Budgivningen pågår tom fredagen den 14 mars kl 15.00. Vinnaren av resp. auktion betalar in slutlig budsumman till Örebro katthems plusgiro 28 88 67-5, märk ”Paxton1” ”Paxton2” eller ”Paxton3”.

Och vill du bidra utan att bjuda på auktionen så är det bara att sätta in en slant till 28 88 67-5 naturligtvis! Räck ut Tassen, kompis!!!! Detta är Paxtonpaket nr 1:
IMG_8600
Det innehåller 15 saker, alla syns inte i bild, det är bl a ett badlakan med coola småkatter på, boken om gatukatten Bob, en söt kattväska, en skimrig Tomitas-katt i Tiffanyglas, ett dubbelarmband från Miss Mjau  , ett glasögon- eller prylfodral med  Rosina Wachtmeisters populära kattfigurer på, brevpapper, välkommenkattskylt i tunn plåt, piffig disktrasa, kattkoppel med sele stl M, samt lite gottis och kattleksaker!

Paket nr 2 och 3 är handgjorda halsband skänkta från MadeBy-MM, www.madeby-mm.se och de är nickelfria. Till vänster halsbandet Antique, ett 86 cm långt halsband i antiksilver, Paxtons paket 2. Och till höger paket 3, halsbandet Peaceful Grey med matta vaxade glaspärlor ca48 cm långt. Vackra, eller hur:
auk2auk3
Så upp med tassarna och ge ditt bud!!! *spinner ivrigt!*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *