Säkerhet: Lock på!

burJag har funderat på en sak:
Varför finns det inte ett helt tak på alla kattransporter och kattburar? En del är ju galler eller som nät på ovansidan också…

Tänk om nåt trillar ned på kattburen medans jag är instängd i den? Ramlar in på mig?
Då kan jag ju inte komma undan?

Vilka konstiga saker man kan börja tänka på när man lägger sig för att ta sin dagliga sömn!

Får du också tvångstankar om fallande träd och tegelpannor när du är i din transportbur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *