Äntligen: Tävlingsfråga SnuffefondenTasseriet T24

Tänk att det ska vara så svårt att hitta på en bra tävlingsfråga!!! Men här är den äntligen:
tävl1
Hur många veterinärvårdsrekvisitioner tror du att det här är?

En av katthemmets veterinärer, Karin, tömde sitt rekvisitionsarkiv och vi satte oss och räknade hur många det blev… MASSOR!!! Tur att vi har en bra och flitig veterinär! NosPussar till dig, Karin!

För att tävla i SnuffefondenTasseriet gör du så här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T24- eller numret på Tasseriet du vill tävla i (T ex T24-Loket, T24-kattnamnet eller T24-AB67gg!)
– Lös tävlingsuppgiften ovan som hör till SnuffefondenTasseriet.
– Jama ditt svar på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com som vanligt.
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
snuffe2
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.
– DITT SVAR på tävlingsfrågan vill vi ha senast den 16/3 kl 20.00 och dagen efter kommer alla vinnare att presenteras!
ÄNDRING! LÄS MER HÄR!
Och så förlänger jag svarstiden rejält till den 25/3 kl. 20.00!!!

Och så här ser vinstpaketet ut:
IMG_8486
Behållningen av Tasseriet stannar i SnuffeFonden för behövande katters vård!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Äntligen: Tävlingsfråga SnuffefondenTasseriet T24”

  1. Men… vi vill ju också vara med… *darr på läppen* Skuuuuuulle vi kunna få ett jaaaaaamarlitet anstånd på två dagar med vår betalning? Till den 18:e, då matte får sina pengar? Jag vet ju svaret!

    Tass från Sixten, klosterkatt.

    1. Mjau, det kan jag förstå! Men *visk visk* det är garanterat MYCKET MER än 500 stycken… Den där högen har samlats ganska länge nämligen!Gissa gärna lite till! Det får alla göra! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *