Jobbigt med trappor men kul med promenad

Jag tyckte att matte behövde motion så jag tog ut henne på en tur:
httpv://youtu.be/ob_DH-25ozI
Notera att jag tycker det är verkligen ansträngande attgå uppför så många trappor!!!
Mina ben är ju så korta och trappstegen så höga!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Jobbigt med trappor men kul med promenad”

    1. Mjau, det bästa av allt är att jag verkligen HITTAR hem också! Jag har 100% koll på var hemma är! NosPuss Wikki

  1. Fick inte med all min text innan juuu…. Kotten och Kajjan i Småland älskar din blogg! Tack för kul och nyttig läsning. Kajjan är särskilt förtjust eftersom hon har samma färger och långa päls som dig Wikki

    1. Då måste du vara en riktig snygging, Kajjan! Tack för kattplimangerna! *nosrodnad* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *