Här är Paxton! Hjäääälp!

Paxton
Här är ungkatten Paxton – hans skada sitter i höftleden, själva ledkulan…

Och SKÄMS Strömsholms Djursjukhus som bemötte räddningsmatte i jourhemmet så snorkigt och ointresserat när det kom fram att det handlade om vård av en hittekatt! Ni brydde er inte ens om att försöka klämma fram en prisuppgift!!!

Men hurra för Örebro Djursjukhus, vars chef (Med samma information som föregående)kollar upp röntgenbilderna som skickats över fast han är PÅ SEMESTER och erbjuder sig att ordna så att de kan operera Paxton!

Cirka 13 000 kr kan operationen kosta ungefär, och vill du hjälpa oss att ge Paxton chansen att växa upp frisk och hel så tackar Örebro Katthem för alla former av bidrag, stora som små! Räck ut tassen till:
Örebro katthems plusgiro 28 88 67-5, märk ”Paxton”!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Här är Paxton! Hjäääälp!”

  1. Mjau, Stora matte ska ta ett snack med dem, för det förvånade henne också, det har sällan varit några problem och finns ju avtalat samarbete. Jättekonstigt. NosPuss Wikki

 1. Jag blev förvånad jag med när jag ringde. Frågade flera gånger att det måste finnas prisuppgift på ett ungefär men att jag även förstod att det kunde tillkomma saker och ting, beroende på hur operationen skulle gå till. Frågade även hur en sådan operation skulle kunna gå till. Personen som jag pratade med var inte otrevlig men var inte trevlig heller. Ville inte ge någon information alls. Var korthuggen i tonen och inte så villig att svara på frågor. Kan ha varit just den person som jag pratade med, har inte tidigare behövt ha kontakt med Strömsholm.

  När jag ringde till Örebro djursjukhus, möttes jag av en ödmjukhet för ett skadat djur. Veterinären ställde upp kostnadsfritt för en bedömning av de röntgenplåtar jag hade fått. Riktigt trevligt bemötande, de tog sig även tiden och ringa och konsultera annan veterinär på annan klinik. Ett helt annat bemötande. Men som sagt det kanske var just den person som jag pratade med på strömsholm, som hade en dålig dag.

  1. Mjau, vi går vidare med hjälpsammare veterinärer i alla fall och Paxton ska få vård så fort det är möjligt! NosPuss Wikki

 2. Våran matte har sällan hört något speciellt positivt om dem så hon blev inte så förvånad. Tycks vara så att ju större djursjukhus, desto större rätt anser sig personalen ha att bestämma över vilka som ska satsas på eller ej. TROTS att de får betalt för sitt arbete. Ingen har bett om ’pro bono’. Varför är det OK att ifrågasätta den som kommer med sin hittekisse medan man glatt lägger ned mer arbete än som är etiskt om det är en raskisse? Inget ont om er med stamtavla, ni har lika rätt till behandling – och att slippa överbehandlas – som vi alla.

  1. Helt sant – det är dessutom en uppenbar ”äverbehandling” hos vissa djursjukhus, och man kan ju undra hur bra djuren mår av det???! *suck* TassKram Wikki

 3. Vi var till veterinären i Kumla när vår katt blev biten i tassen och fick amputera en tå. Vi fick bara ett bra bemötande och de var hur trevliga som helst. Ett tips är att ringa de och fråga. De är verkligen jättegulliga.

  1. Mjau, katthemmet brukar bli mycket väl bemött av jourklinikens stab, så vi har nog bara att låta dem reda ut saken sinsemellan, hoppas jag. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *