FödelsedagsFirande!

httpv://youtu.be/9ScOGcdWuPM
Grattis på FödelseDagen, matte!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “FödelsedagsFirande!”

  1. MjauHurra, mjauHurra, mjauHurra för eran matte idag!

    Vi vet PRECIS vad hon ska få i födelsedagspresent av oss, den borde straxt synas om ni tittar på rätt ställe! 😉

  2. Ett jättegrattis från oss och hoppas du får en underbar dag 🙂

    Molly, Frida, Kasper och matte

  3. Stort hurrjam till er matte! Blir det räk-kalas nu i helgen? Eller bjuder ni henne på en smaskig torsktårta kanske? 🙂
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *