Knappt en kattbok i bokrean…

I morgon börjar den årliga bokrean, och det var magert med kattböcker. Akademibokhandeln erbjöd:
katmatbok
Och Bokus visade:
rea1rea3 rearea2
Nja, jag går nog hellre och fyndar i bokhyllan hos Myrorna, där är det rea året runt!
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Knappt en kattbok i bokrean…”

  1. Jag ska bläddra i den där första boken för att se vad det är för nåt. Titeln är superskum, men som jag förstod så handlar boken om att sätta en etik lite på prov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *