Förbereder till helgen på kattutställning!

Packning pågår, ursäkta om jag blir lite dröjande med blogginlägg!IMG_8395 IMG_8394

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Förbereder till helgen på kattutställning!”

  1. Hej!
    Jag tänkte höra om det går bra om det går bra att komma förbi er monter med en kasse saker till missarna på katthemmet? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *