Att se saker i rätt ordning!

suicide
Kommer du ihåg mitt inlägg häromdagen om den nya så väl behövda djurskyddslagen? Och hur mycket jag hoppades att det kommande lagförslaget ska täcka in alla katters rätt till LIV på ett bra sätt, jag jamade:

Man måste ju ifrågasätta att det som i svensk djurskyddslag på alltför många håll feltolkats till det avlivningsursäktande begreppet ”En död katt lider inte.” Och den starka kärnan som den nya djurskyddslagen ska innehålla är ett definitivt paradigmskifte för myndigheternas djurskyddsinspektörer, nämligen att de måste släppa sin gamla invanda avlivningshantering med att ”TA BORT KATTERNA FRÅN LIDANDET” och i framtiden istället helt arbeta aktivt och proaktivt för att ”TA BORT LIDANDET FRÅN KATTERNA”! Då först kan det heta DJURSKYDD!

Ser du parallellen till skyltens text ovan? Man skulle lätt kunna ändra den till att låta ordet SUICIDE ersättas av EUTHANASIA, d v s avlivning…
Tänk på innebörden av det en stund!
Visst har vi katter rätt att leva!!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *