Nu MÅSTE jag göra nåt bra hyss!

hysstävling
Hittade den här i kattmatshyllan! Nu måste jag tänka ut något bra bus!
avloppsmekaniker
Jag måste ju komma på nåt bättre än att ordna stopp i avloppet eller bita folk i fötterna???!
Mir 026b

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu MÅSTE jag göra nåt bra hyss!”

  1. Det där är en tävling för småbrorsorna ser jag, busiga och äter dessutom Pussi varje dag 🙂
    Nu måste vi också gnugga geniknölarna.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *