Frid, Colonel Meow!

cm2Colonel Meow
Alldeles för ung har den kända katten Colonel Meow tassat över Bron till SkaparKatten…
httpv://youtu.be/I4A9ji851Rc
Till en början blev Colonel Meow, en Himalaya/persermix, känd när hans ägare postade bilder av Colonel Meows liksom bistra ansikte på Twitter. Det blev snabbt en kult kring honom som  ”adorable fearsome dictator” och det formligen regnade ”fanart” d v s konstnärliga porträtt av honom i de mest fantastiska former.

Colonel Meow var också meriterad som katten med världens längsta kattpäls på 22,83 cm (9 inch) och kom med i Guinness rekordbok. cm
Egentligen såg han ut som en katt brukar, men när hans päls friserades till… så blev han ”The Colonel”:
colonel_meow___wallpaper_by_chronoperates-d5mw23j
I november genomgick Colonel Meow en komplicerad hjärtoperation, och han verkade återhämta sig väl – men i förrgår orkade hans hjärta inte längre.
Hans matte skriver sorgset på Colonel Meows FB: ”Colonel Meow passed away yesterday evening. I will post more about the details when I’ve had a few days to grieve. Thank you so much for your understanding, Minions. Your love and support has meant the world to us both. -Slave Beast” och inlägget besvaras med över 29 000 deltagande kommentarer!
En av dem lyder ”Update:  The Colonel and his army of minions have taken the Rainbow Bridge!  Not a bird in sight.”…. Vila i frid, Colonel!
colonel_meow_caricature_by_charreed-d5gl1kf

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *