Snart dags för utställning igen

Den 15+16 februari är det dags igen för NERKs kattutställning, och i vanlig ordning ska Örebro Katthem ha en monter där! Lägg datumen på minnet!

Så här kan det se ut på en kattutställning:
009019075 083  094088 118 120127

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Snart dags för utställning igen”

    1. Mjau, vi får väl ordna en kampanj… ”Varför får inte Sören komma med sin klappbössa!?” NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *