Behandla med mer respekt!

mumien
Under byggandet av det nya caféet vid Zorn-muséet i Mora har det förberedande arbetet avslöjat en del fynd, berättar ÖP. Bland annat visar museichefen i ett videoklipp glatt upp ”En katt men den lever inte den måste ha gått och lagt sig här i trossbottnen för många decennier sedan och blivit helt mumifierad så som sagt en död katt är det märkligaste fyndet!”… och så zoomar kameran in den förtorkade kattkroppen som står uppställd lite slarvigt ute i snöyran.

Det kan inte hjälpas, men jag blir upprörd och ledsen å den döda kissen vägnar… Den hade antagligen dragit sig undan för att av en eller annan orsak dö i skydd av de gamla husen, och den kunde väl ha fått vila i frid där, eller åtminstone hanterats med lite respekt? Sniff…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Behandla med mer respekt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *