En fin kattsport

treadgiannibugnosagace:</p><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> <p>B.<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
Men man kanske vill utföra den lite mer privat?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En fin kattsport”

  1. Fnissjam! Den där sporten skulle Bosse lätt vinna, toarullar är det allra bästaste som finns tycker han och det är rena julafton om det kommer någon gäst som glömmer att ställa undan toarullen. 🙂
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *