En varm tass rörde mitt hjärta

httpv://youtu.be/le34ygtODfI
När jag tittat många gånger på den här förtjusande filmen och lyssnat på texten, så undrade jag ju vem Bronte var… Det visade sig vara en älskad hund som Gotye haft i sin barndom. Men jag tycker att den passar lika bra in på en katt som tassar över Bron!

Här är texten:

Now your bowl is empty
And your feet are cold
And your body cannot stop rocking
I know It hurts to let go
Since the day we found you
You have been our friend
And your voice still echoes in the hallways of this house
But now
It’s the end
We will be with you
When you’re leaving
We will be with you
When you go
We will be with you
And hold you till you’re quiet
It hurts to let you go
We will be with you
We will be with you
We will be with you
You will stay with us

Du kan läsa mer om hur filmen kom till HÄR.

Annars tror jag Gotye är mer känd för den här låten:
httpv://youtu.be/fVyDYgqMQJY

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En varm tass rörde mitt hjärta”

  1. Men så häftigt! Jag älskar den där låten, och den blir ju bara bättre av katten (jag älskar ju svarta katter också!) och hunden…

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *