Polare

kitten_husky_climb-600x532
Att ”Vara som hund och katt” är ju ett känt begrepp. Så här alltså!!!
dog_cat_different
Jag gillar också att buffa snälla hundar!
kitten_whispering_to_dog

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Polare”

  1. Så klart att vi umgås så. Jag gillar alla katter, både mina egna och de jag träffar ute. Fast det är inte alla katter som vill lära känna mej. Konstigt eller så har de träffat korkade hundar som försökt jaga dom

    1. Mjau, och det vet vi ju, Sigge, att du är definitivt INTE en av de korkade hundarna! Kurr! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *