Missuppfattat?

Det här fotot kommer också från ”Cuteboyswithcats”:
c6
Fast det känns lite som att killen tycker att ”ärtbössan” är mest cute??!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Missuppfattat?”

  1. Det armborstet är hans ständiga vapen i tv-serien The Walking dead 🙂 Han har blivit lite av min favorit i den serien 🙂

    1. Mjau, sådant ska man ge honom nospussar för! Verkar vara en kille som (Helt olikt sina filmrollers karaktärer!) har mycket hjärta! TassKram Wikki

    1. Vad ni vet spännande saker om Norman – jag visst inte ens att han fanns förrän jag hittade den här svårbegripliga bilden! (D v s = Svår för en oinvgid!) TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *