Tack snälla Sara och Livbojen!

Stora matte har varit och fått fem stora kassar med saker från kompisarna på Livbojen – de delar med sig en massa prylar som skänkts av en butik som upphört, och som vi kan ha användning av som loppisgrejor, lotterivinster, presenter och mycket annat, både här i bloggen och till katthemmet! Jamarns snällt!

Fast vad vi ska göra med ett knippe färgglada kaniner?!! Tjaaa… Söta är de i alla fall:
IMG_7862
De kan säkert bli till något kul framåt påsk, eller hur!!? *fnissar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Tack snälla Sara och Livbojen!”

  1. Hoppas du får nytta av sakerna, vi får hjälpa varandra vi som jobbar för katternas skull, det kommer alltid igen i slutändan 🙂
    Kram från Sara & Lena på Livbojen flr hemlösa katter i Eskilstuna.

    1. Mjau, det är gott att kunna räcka ut tassen men även att få lite bistånd ibland också! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *