Mer kattyoga…

17
Ni har säkert sett de där bilderna på extremt konstigt poserade katter under rubriken ”Yoga Cats” – och jag kan bara sucka! Som om vi katter skulle bete oss så konstigt, när vi i själva verket utan ansträngning har ett helt naturligt yogabeteende? Vi är yoga! Se bara här:
111
Om någon är en yogakatt, så är det min lillasyster Nova:
201812  413 1014162 8 5315downward dog cat79
Till och med JAG kan:
19
Sedan rullar man ihop yogamattan och vilar lite…
21

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mer kattyoga…”

    1. Ha! Matte är förvisso smidig och stark, men… Och Stora matte ska vi inte tala om, hon rör sig lika elegant som en reumatisk stridsvagn… *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *