JulPromenad

En skön avrundning på julafton: Någon sade nåt om att gå ut? Plymsvansen åker upp drekt!!!
IMG_7767
Okej, nu har jag fått på mig mina grejor, ska ni människor bli klara nån gång?!
IMG_7769
Väl ute så springer jag omkring med sån fart att jag inte fastnar på bild! Det är så kul att komma ut och få nosa omkring och ruscha upp och ner i backen bakom huset vi bor i!
IMG_7770
Och så följde jag med husse och inspekterade det fräscha soprummet. Det fick godkänt. Inte ett enda skräp på golvet. Vi och våra grannar trivs med det.
IMG_7771
Sedan kommer det ansträngande när man ska in… Att rusa nedför fyra trappor är enkelt, men att ta sig uppför dem är mindre kul. Jag brukar stanna och sucka efter en och en halv trappa. Tänk er själva om ni mötte trappsteg i samma storleksförhållanden som en katt?!
IMG_7721
PS. Matte har lovat att fixa en mer passande reflexväst. Jag ser ju ut som om jag snott vimplarna på en bensinmack i denna…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “JulPromenad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *