Väntande katt-er…

kal24
EN enda kalenderlucka kvar… Och vad kan en ensam liten katt åstadkomma på självaste JulAfton? Jo, hon kan ta hjälp utav TomteKatten och hämta några kompisar, så väntar vi TILLSAMMANS:
101a
1p
1b
1k
1j
1sotis
Vem får dagens JulKlapp tror ni?!?? Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Väntande katt-er…”

  1. Oj så många som fått julklappar… heja heja heja… va ni är bra!

    Dags att köpa nya hittekattsband för mig… jag har gett bort de sista… och jag vill så gärna ha fler, både att ge bort men också för att ha på väskan och på mina 2 jackor… ja, helst skulle jag vilja ha ett band på allt som är mitt 😉 Jag älskar bandet!

    Kram och god fortsättning goa vänner
    och nospussar till missarna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *