Veterinärer som gör en så glad!

Till SnuffeFonden kommer det ibland nödrop från hussar eller mattar med katter som är sjuka eller skadade – och vi gör allt vi kan för att hjälpa! Men det finns också andra underbara hjälpare som veterinärer och djursjukhus som även tänker på hemlösa eller ägarlösa djur i behov av vård…

loggaIdag har jag t ex kommit i kontakt med Väsby Djursjukhus i Upplands-Väsby som har sin fond ”Min bästa vän” som är till för att bidra till akut vård, behandling och hjälp för herrelösa djur. Berömvärt!

De ställde också upp på att hjälpa en kattkompis via SnuffeFonden idag på ett positivt sätt. Så jag gör en extra JulSvansHonnör för!!! God Jul Sandra och alla andra på Väsby Djursjukhus!

Har du någon lokal veterinär eller vet något mer djursjukhus som har liknande hjälpfonder?! Tipsa gärna om dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *