Wikkis julkalender – Lucka #20

kal20
Det verkar som att några genast hade koll på vilka som dolde sig här bakom lucka nr 20 när vi presenterade dagens väntande katter, Brunis och Banditen!
20
Mjau, det är vännerna Östgötakatterna som vi nu önskar en God Jul med hjälp av Hittekattsbandets och min lilla JulKlapp på 500 kr! *svansdans runt granen*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #20”

  1. Underbar och alldeles perfekt, vilken fin julklapp till missarna. De får ju också små julklappar bestående av att matte är hemma mer och kan dela ut mer godis än vanligt.
    Jag är så ödmjukt tacksam att ni hjälper Östgötakatterna <3

    God Jul till er alla från Östgötakatternas betjänter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *