Wikkis julkalender – Lucka #19

kal19
Mjau, var det någon som kände igen söta storögda Maria Moonbeam som väntar? Både på att få öppna kalenderluckan och på att få ett eget hem!? Då öppnar vi väl bums:
19
Vännerna bakom lucka nr 19 i min Julkalender är katthjälparna Kattkedjan i Strömstad, en liten strävsam grupp som med envishet och möda räddar behövande katter. God Jul, Kattkedjan, ni får min och Hittekattsbandets julklappslant på 500 kr idag!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #19”

  1. Vi på lilla Kattkedjan tackar och bugar så mycket för både den stora slanten och uppmärksamheten för vår söta lilla ”långsittare” Maria Moonbeam. Önskar henne så ett lugnt fint hem, där hon får vara ensam härskarinna, inomhus. Vi har ju märkt, att hon finner sig så väl i att vara inne. Ungar och hundar är Bläh, säger hon. De väsnas för mycket…..

  2. Grattis Kattkedjan! Tänk vad Wikki gör gott! 🙂 Och ni kämpar på ser vi, ni uträttar underverk! 🙂
    Fjuttens matte Camilla med fyra svansbarn! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *