Wikkis julkalender – Lucka #12

Vinden viner runt knutarna i kväll och det känns mer som sen höst än full vinter. Men för de hemlösa katterna är vintern här! Och därför finns det här:
kal12
Nämligen Adventskalendern som jag och  Hittekattsbandet gemensamt öppnar luckor i, och till det katthem/den katthjälpare som gömmer sig bakom varje lucka delar vi ut en liten JulKlapp! Och idag har turen kommit till:
12
Föreningen Samvetet – Uppsala Katthem! Det var ju katten söta missen Alt som var dagens väntande katt. (Om ni undrar över namnet – Alt kom in tillsammans med sin mamma Control och brorsan Delete till katthemmet. Visst är det coola namn!)
Ni får Hittekattsbandets julgåva på 500 kr idag! God Jul önskar vi allihop!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #12”

  1. Fast Delete gav oss litet kalla kårar på ryggen. Det finns så många otrevliga som tycker att det är precis det man borde göra med hemlösingar *morrhårsdarr* Men sammantaget är det definitivt coola namn.

    1. Mjau, nu har jag sett missar som heter Fixat, Klappat och Klart också – passar bra i juletider! Fniss! NosPuss Wikki

  2. Tack så mycket för detta välkomna bidrag!

    God jul och gott nytt kattår!
    önskar Föreningen Samvetet/Uppsala Katthem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *