Wikkis julkalender – Lucka #9

kal9
En liten Nova-tomte har tagit på sig rödaste luvan för att hjälpa oss öppna dagens adventskalenderlucka:
9
Och den väntande katten som representerar innevånarna i vår lucka, hon heter Tindra och beskrivs så här: ”Tindra är lite försiktig av sig, men när det väl är lugnt kryper hon gärna upp och lägger sig tätt intill. Här har favoritleksaken blivit en påsklämma som hon bär fram och tillbaks mellan olika rum i lägenheten.” Och då måste jag ju avslöja att de 500 kr i julklapp som går från Hittekattsbandet och mig idag, de tillfaller föreningen ”9 Liv Östergötland”!
God Jul till er kära vänner!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #9”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *