Do not remove!

IMG_7450
Den här fina leksaken fick vi av Klosterkatternas mattar när de hälsade på hos oss. Nova älskar den och den är precis lagom att kasta omkring med tassarna.

”Men ska inte den där tvättbeskrivningen tas bort?!” sa Stora matte och tyckte att det var väl inte så estetiskt. Vi stirrade förbryllade på henne: Ta bort det roligaste på masken?! Ibland bgeriper människor väldigt lite… Visst är det konstigt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Do not remove!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *